Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

En verden af skønhed fra naturen.Gratis Ansigtspleje Event Sydfyn

Fredag d. 9. Februar

INVITATION

Vi byder velkommen til nye og gamle kunder denne gang, i forbindelse med det kommende årstids skift, til et mindre gratis event med fokus på ansigtspleje.

 

Fredag d. 9. Februar 

Start: 18.30 

Forventet sluttidspunkt: 21.00

Sted: 

Pengekrogen 3

5700 Svendborg 

pssst.. Det er kun for kvinder... 


 

Hudens behov for fugt, næring, beskyttelse og overordnet pleje varierer ikke bare fra person til person men fra årstid til årstid.

Generelt set vil udskillelsen af sebum stige og huden vil hurtigere tørre ud grundet sollys og kombineret med daglige aktiviteter vil huden så hurtigere dehydrere. Huden står overfor irritationer grundet allergener der begynder at farer rundt i luften, solen kan medføre tidlig aldring og pigmentpletter.

Derfor er det vigtigt at benytte produkter med et beskyttende filter der er rig på vitaminer og mineraler. Talg produktionen stiger og for at reducere dette er det vigtigt at bruge milde men effektive renseprodukter der ikke udtørre huden men nærer den med fugt.

Der vil være mulighed for at testet forskellige pleje produkter særligt udviklet til den fine hud vi har i ansigtet.

Til afrensning af huden vil i ydermere få lov at opleve Shangri-la’s ansigtssvampe der er fremstillet af naturlige stoffer der udvindes af træer. Det resulterer i sig selv en let slibeeffekt på huden. Dette har sine fordele, idet der herved fjernes døde hudceller fra hudoverfladen. Den antibakterielle effekt fås ved at svampene efter brug tørrer fuldstændig ud.

Vær opmærksom på at Shangri-la IKKE bruger plastik partikler som slibemiddel i renseserien!


Dette bør du medbringe til et ansigts event:

  • En lille balje/skål.
  • Et lille håndklæde. (Det er ikke et krav for deltagelse)

Kom med og få en god aften i godt selskab

Reservation nødvedig !!

Lige nu 20% rabat ved køb af det forbyggende sæt

Shampoo forbyggende 200 ml

Shangri-La´s Stay Away Shampoo fjerner ikke hovedlus, men virker forebyggende mod ny smitte. Stay Away shampoo er skånsomt og derfor ideel for børn i alle aldre, ikke kun i forbindelse med lus, men vedvarende til hårvask. Stay Away shampoo indeholder blide stoffer bl.a. Aloe Vera, der gør hårstråene glatte, så lusene ikke sætter sig fast i håret. Indeholder desuden en bestemt kombination af æteriske olier, som virker på den måde, at hovedlus ikke kan lide duften, og undlader at smitte børn, der bruger Stay Away shampoo.

89 DKK

Stay Away forbyggende spray 100 ml

Stay Away Lusespray anvendes forebyggende, når børn ikke får vasket hår hver dag, og dermed ikke er så godt beskyttet mod nye luseangreb. Er effektivt og helt uden kemiske stoffer. Stay Away bygger på æteriske olier, disse er følgende: EUKALYPTUSOLIE LAVENDELOLIE GERANIUMOLIE ROSENOLIE AUSTRALSK SANDELWOODOLIE Spray håret hver dag, red håret godt igennem og lad væsken blive i håret. En let og effektiv måde, at forebygge nye luseangreb.

89 DKK