Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Alt hvad du behøver til daglige pleje.


Eye Makeup Remover

Uanset om man bruger almindelig eller vandfast øjenmakeup, er det vigtigt for både øjne og øjen-omgivelser, at makeup'en fjernes inden man går til ro. Eye makeup remover fjerner blidt og effektivt al slags øjenmakeup. Den særlige sammensætning af milde virksomme stoffer, fjerner øjenskygge og mascara uden at svie og virke irriterende. Der er tilsat økologisk cornflower ekstrakt, der sammen med plejende og virksomme stoffer, virker beroligende og plejende på øjenomgivelserne. Der er ikke tilsat parfume. Det anbefales, at anvende eye makeup remover på en vatrondel eller blot et stykke vat. Removeren påføres blidt øjenlåg og øjenvipper - lad virke nogle sekunder og rens af i øjenvippernes groretning. Efterfølgende renses med vand. Vær omhyggelig med at undgå at få eye makeup remover i øjnene. Selvom produktet er mildt er det aldrig rart at få olieholdige stoffer i øjnene.

88 DKK

Ansigts Rens m. Collagen

Collagen ansigtsrens, kan anvendes af selv den mest sarte hudtype, da den på ingen måder medvirker til udtørring af huden. Den er mildt rensende og behagelig i brug. Brug kun få dråber på en ansigtssvamp, sammen med vand arbejdes skum op og der vaskes ind i ansigtet. Velegnet til tør, sart og sensibel hud. Indhold: 100 ml

93 DKK

Facial Cleanser

Facial Cleanser er tilsat NMF Natural Moisturizing Factor, der medvirker til at opretholde hudens fugtighedsbalance. Er ikke tilsat parfume Anvendelse: En vatrondel fugtes med cleanseren og ansigtet vaskes blidt med rolige cirkulerende bevægelser. Gentages til der intet snavs er at forefinde på vattet og dermed på huden. Efterfølgende anvendes en ansigtscreme

93 DKK

Skin Tonic

Shangri-Las Skintonic er forfriskende, stimulerer blodkredsløbet og får hudporerne til at trække sig sammen. Er uparfumeret og spritfri, men tilsat Aloe Vera, vitaminer og urte-ekstrakter af Kamille, Melisse, Fennikel, Humle og Røllike. Først og fremmest virker skintonic desinficerende og giver en frisk fornemmelse. Den virker desuden regulerende på talgproduktionen og afbalancerende på hudens pH-værdi, der ofte bringes i ubalance af både indre og ydre påvirkninger.

93 DKK

Scrub Mask

Scrubmasken indeholder bl.a. Macadamia nøddeolie, Avocadoolie, der er rig på vitaminerne A, D og E. Indeholder også Mango Kernel Butter, der indeholder store mængder af A-vitamin, samt B & C vitamin. Indeholder også vitamin F og H. Den exfolierende virkning kommer fra frugtsyre af Orange og Grapefrugt. Skrubvirkningen stammer fra Abrikoskernemel, Mandelmel og knuste Macadamia nøddekerner. Anvendes i ansigtet med cirklende opad- og udadgående bevægelser. Undgå øjenområdet, samt læberne. Afskylles med rigeligt lunkent vand, efterfulgt af skintonic og ansigtscreme.

128 DKK

All Day Creme

All-day cremen indeholder macadamia nøddeolie, shea butter, aminosyrer og vitaminerne A - B- C- D- E og F, der tilsammen giver energi til huden. Indeholder desuden kamille og calendula (morgenfrueblomst ekstrakt. En kombination der er særlig god for en sensitiv hud. Indeholder desuden Tamarinus Indicablade ekstrakt og Australien sandelwood ekstrakt, der har en antiseptisk og meget blødgørende virkning på huden. Huden renses inden påføring af cremen.

189 DKK

Mimose Dagcreme

Mimose creme m/collagen er en lækker dagcreme, der arbejder på og under hudoverfladen. Absorberes fuldstændig af huden. Indeholder Mimoseekstrakter, Karotin (naturligt A-vitamin), hvilket gør, at den er særlig velegnet til akne-hud, idet blodgennemstrømningen i huden øges og dermed har en udrensende effekt. Bemærk: Dette kan give let øget urenheder i starten. Indeholder desuden urteekstrakter af kamille, melilsse, fennekel, humle og røllike, der alle har en beroligende effekt på en irriteret hud. Mimose dagcremen indeholder desuden Collagen, der virker opbyggende på de collagene fibre i hudens bindevæv. Ginkgo Biloba (Tempeltræolie), der er fantastisk fugtighedsberigende og efterlader huden med en uovertruffen fugtbindende virkning, ligesom det øger blodgennemstrømningen, hvorved næringstilførslen til huden forbedres. Tilsat UV-filter. Huden renses inden påføring af cremen

189 DKK

Hydro Gel

Hydro Gel ansigtsserum tilfører huden maksimal fugtighed og spændstighed, og medvirker til at udglatte de fine rynker med dens antiaging-effekt. Tilsat C-vitamin og vitaminkompleks, der modvirker tør og irriteret hud. Anvend Hydro Gel serum hver dag inden påføring af dagcreme. Indhold 30 ml

249 DKK

Bio Eye Gel

Indeholder 15 ml. - Bio Eye-gel er en serum med en fantastisk fugtbindingseffekt. Frisker og køler den sarte hud ved øjenomgivelsen. Løfter og glatter de små fine linier omkring øjnene, så rynkerne mindskes i både længde, bredde og dybde. Kan anvendes hver dag, og til opfriskning af trætte og belastede øjne efter behov. Bio Eye-gel, har en tredimensionel virkning, idet man opnår * OMGÅENDE OPFRISKNING * HURTIG, SYNLIG EFFEKT * LANGVARIG OG VEDHOLDENDE EFFEKT. Bio Eye-gel anvendes hver dag, samt efter behov til opfriskning af trætte og belastede øjne. Kan anbefales ved langvarig arbejde ved EDB-skærme.

135 DKK

Silky Sebum Creme

Silky Sebum Cream indeholder bl. a. udtræk fra savpalme, arganolie og sesamblade der skaber en langtidsregulering af fedtproduktionen i huden. Derudover er der tilsat havalge, Aloe Vera og Pro Vitamin B5, Retinyl (A-vitamin), Cucumber (Agurk) fruit Water, og sidst men ikke mindst diverse urteekstrakter af Kamille, Melisse, Humle, Røllike, Fennikel. Med disse ingredienser opnås en betydelig udglatning af hudoverfladen, så sporene efter acne reduceres. Kan allerede anvendes fra 10 års-alderen når de første tegn på forandringer viser sig. Det bedste resultat opnås i samspil med Ansigts Rens/Facial cleanser og Skintonic, morgen og aften. Cremen er meget drøj i brug.

135 DKK


Ansigtspleje event Sydfyn

09. Februar 2018

Invitation

Vi byder velkommen til nye og gamle kunder denne gang, i forbindelse med det kommende årstids skift, til et mindre gratis event med fokus på ansigtspleje.

 

Fredag d. 9. Februar 

Start: 18.30 

Forventet sluttidspunkt: 21.00

Sted: 

Pengekrogen 3

5700 Svendborg 

pssst.. Det er kun for kvinder... 


 

Hudens behov for fugt, næring, beskyttelse og overordnet pleje varierer ikke bare fra person til person men fra årstid til årstid.

Generelt set vil udskillelsen af sebum stige og huden vil hurtigere tørre ud grundet sollys og kombineret med daglige aktiviteter vil huden så hurtigere dehydrere. Huden står overfor irritationer grundet allergener der begynder at farer rundt i luften, solen kan medføre tidlig aldring og pigmentpletter.

Derfor er det vigtigt at benytte produkter med et beskyttende filter der er rig på vitaminer og mineraler. Talg produktionen stiger og for at reducere dette er det vigtigt at bruge milde men effektive renseprodukter der ikke udtørre huden men nærer den med fugt.

Derfor vil der på aftenen blive testet forskellige pleje produkter særligt udviklet til den fine hud vi har i ansigtet.

Til afrensning af huden vil i ydermere få lov at opleve Shangri-la’s ansigtssvampe der er fremstillet af naturlige stoffer der udvindes af træer. Det resulterer i sig selv en let slibeeffekt på huden. Dette har sine fordele, idet der herved fjernes døde hudceller fra hudoverfladen. Den antibakterielle effekt fås ved at svampene efter brug tørrer fuldstændig ud.

Vær opmærksom på at Shangri-la IKKE bruger plastik partikler som slibemiddel i renseserien!


Dette bør du medbringe til et ansigts event:

  • En lille balje/skål.
  • Et lille håndklæde. (Det er ikke et krav for deltagelse)

Kom med og få en god aften i godt selskab

Reservation nødvedig !!