Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Økologisk serie uden parfume og kemi


Urte bodylotion m. aloe vera 200 ml

Med denne økologiske Urte bodylotion m/Aloe Vera er der lagt vægt på at fremstille en fugtighedsberigende bodylotion, hvor der især er tænkt på, at huden efterlades med den rette fugtighedsbalance. Til dette formål anvendes økologisk Aloe Vera, økologisk Shea Butter, Økologisk olier af Sesam, Macadamia, Solsikke, der alle har et stort indhold af essentielle fedtsyrer, der er en betingelse for sund hud. Indholdet af Lilonic og Linolensyre (Omega-3 og Omega-6) medvirker til at bremse vandfordampningen fra huden og tilfører vitamin-F, der har positiv indvirkning på celleformeringen. Indeholder desuden naturlig gulerodsolie, der er rig Beta-caroten, vitamin A, E og pro-vitamin A. Dette medvirker til at balancere fugten i huden og er særlig god til tør og ru hud. Dermed også til albuer og knæ. Indeholder desuden urte ekstrakterne, Kamille, Melisse, Fennikel, Humle og Røllike. Det er sammensætningen af disse og andre fugtighedsbevarende råstoffer, der bevirker, at huden holdes blød og smidig. Indeholder desuden Rosmarinolie, der stimulerer blodkredsløbet og dermed positiv for tør hud. Urte bodylotion virker samtidig beroligende på en sart og irriteret hud, lige-som overfølsomhedsreaktionen nedsættes. Urte bodylotion kan den anvendes af hele familien, fra den ældste til den yngste, og kan med fordel anvendes som After-Sun lotion. Da Urte bodylotion er uparfumeret, kan den anvendes i forbindelse med alle de øvrige dufteserier, da duften er så svag, at den ikke forstyrre disse dufte.

135 DKK

Urte Body Wash 200 ml

Urte Skumbad m/Aloe Vera er fremstillet på basis af særligt blide vaskeaktive stoffer, udvundet af kokos- og palmekerneolie. Den er fremstillet med henblik på at pleje og rengøre en tør, sart og sensibel hud. Ved fremstillingen er der anvendt stoffer der er særlig hudbeskyttende og nærende, herunder urterne Kamille, Melisse, Fennikel, Humle og Røllike. Nogle mennesker har mere sart hud end andre hvor det er hensigtsmæssigt at bruge en skumbad med Aloe Vera - der er kendt for at holde på hudens naturlige fugtighed, hvilket gør, at den efterlades blød og smidig. Til et bad anvendes kun få dråber på en våd svamp, hvilket er skum til hele kroppen. HUSK: Når huden er meget tør, bør man undgå at bruge for varmt vand, samt undgå at tilbringe for lang tid under bruseren, da meget varmt vand i sig selv virker udtørrende på huden. - Brug let tempereret vand. I urte/aloe vera-serien findes desuden følgende produkter Aloe Vera gel Lip balm Body Lotion Creme Deodorant

99 DKK

Urte Creme Deo m. aloe vera 50 ml.

En langtidsvirkende antiperspirant, der kaldes en døgndeodorant. Ved anvendelse trænger den ind i huden og forhindrer svedafsondring. Den er derfor særlig god til de personer der sveder meget. Anbefales desuden til sart hud, da den er fremstillet helt uden sprit, samt er parfumefri. For den optimale virkning anvendes kun den mængde cremedeodorant, som huden kan absorbere, evt. overskydende creme fjernes fra huden inden påklædningen. Anbefales til meget sart hud, samt til alle, der ønsker en virksom deodorant, der ikke generer deres yndlingsparfume. I urte/aloe vera-serien findes desuden følgende produkter

89 DKK

Aloe Vera koncentreret gel 20 ml

Shangri-las Aloe Vera Gel er fremstillet af den fineste og reneste Aloe Verasaft fra planten Aloe Barbadensis. Gelen indeholder 96% ren Aloe Verasaft, virkningen er identisk med den rene plantesaft, og har nøjagtig de samme egenskaber. Aloe Vera er uundværlig om sommeren. Hav den altid hos dig og brug den til følgende: Insektstik Sår og rifter Skoldning og brandsår Lindrer omgående ved for meget sol. Anvend også Aloe Vera til husdyr, både ved insektbid, solskoldning på hestemuler og køernes yvere. Aloe Vera hører hjemme i ethvert husapotek, ligesom den lille tube bør være en trofast følgesvend i tasken, i bilen og i båden.

64 DKK

Lip Balm Aloe Vera 10 ml

LIP balm, læbeplejemiddel med Aloe Vera, Macadamia nøddeolie (fugtgivende), Shea butter (giver blødhed), mineralolie, bivoks og E-vitamin acetat. Behagelig hindbærsmag. Et læbeplejemiddel af højeste karat, der virkelig blødgør læberne og modvirker udtørrede, skallede og sprukne læber. Indhold: 10 ml.

54 DKK

Massage Olie 200 ml

Shangri-La's massageolie er meget hudvenlig, da den er fremstillet af den fineste Sesam- og Macadamianøddeolie, tilsat E-vitamin og Grapefrugtolie. Beskrivelse: Massageolien er ufortyndet og uden konservering. Massage er muskelafslappende og øger blodgennemstrømningen i musklerne. Olien bevirker at huden efterlades med en silkeblød overflade.

159 DKK