Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Når vi vil leve et aktivt liv.


Urte Creme Deo m. aloe vera 50 ml.

En langtidsvirkende antiperspirant, der kaldes en døgndeodorant. Ved anvendelse trænger den ind i huden og forhindrer svedafsondring. Den er derfor særlig god til de personer der sveder meget. Anbefales desuden til sart hud, da den er fremstillet helt uden sprit, samt er parfumefri. For den optimale virkning anvendes kun den mængde cremedeodorant, som huden kan absorbere, evt. overskydende creme fjernes fra huden inden påklædningen. Anbefales til meget sart hud, samt til alle, der ønsker en virksom deodorant, der ikke generer deres yndlingsparfume. I urte/aloe vera-serien findes desuden følgende produkter Aloe Vera gel Lip balm Body Lotion Skumbad

89 DKK

Point Deo Spray 100 ml

Point Present deodoranten indeholder et stof der indkapsler svedbakterierne i små mikroskopiske molekyler, der gør at svedbakterierne ikke kan arbejde på huden. Derfor er denne deodorant så effektiv, og derfor giver den meget sjældent gener ved anvendelsen. Point deodoranter er i sprayemballage uden brug af drivmidler. Deodoranter bør altid anvendes på en ren og nyvasket hud. Kun derved får man den fulde effekt af den deodoriserende virkning. Brug kun et par enkelte pust, for bemærk, virkningen bliver ikke bedre af overdosering, snarere tværtimod I Point-serien findes også Bruse-bade olie/body wash og Eaû de Parfume.

89 DKK

Raffineret Deo Roll on 60 ml

Raffinet deo roll-on er meget mild og på ingen måde generende for huden. Den er tilsat et meget effektivt deoderiserende stof, der indkapsler sveden, så det ikke kommer i berøring med bakterierne på hudoverfladen, hvorved basis for svedlugt er elimineret. Raffinet deo. roll-on har en let blomsterduft, der ikke generer andre dufttyper, hvorfor den kan anvendes sammen med de øvrige duftserier - uden at forstyrre disse dufte. Raffinet deo roll-on anvendes altid på en ren og nyvasket hud, kun derved får man den fulde effekt af den deodoriserende virkning. Deodoranten rulles kun få gange på huden, for bemærk, overdosering nedsætter virkningen. I Raffinet serien findes også Eaû de Toilette, Body oil-spray og Body Wash

89 DKK

True Wonder Deo Roll On

True Wonder deo. roll-on er en ikke fedtende rulle deodorant, der er effektivt virkende, da den er tilsat et deodoriserende stof, der indkapsler svedbakteri-erne, så de ikke kan arbejde på huden. Selv om man sveder, vil man ikke lugte deraf. For bedste virkning, bør den altid anvendes på en tør og nyva-sket hud. Duftserien findes også i True Wonder Bodywash Da duften er let og på ingen måder dominerende, kan den også anvendes sammen med de øvrige dufteserier, - uden at deodoranten forstyrre denne duft.

89 DKK

Poesi Deo Spray Anti-perspirant

Poesi deodoranten er særdeles effektiv. Alle deodoranter indeholder stoffer til forhindring af dårlig svedlugt, fremkaldt af bakterierne i sveden. Poesi deodoranten indeholder et stof der indkapsler svedbakterierne i små mikroskopiske molekyler, der gør, at svedbakterierne ikke kan arbejde på huden, samtidig er det en anti-perspirant, der er svedhæmmende. Dette gør denne deodorant så effektiv. Poesi deodoranter er i sprayemballage uden brug af drivmidler. Bør altid anvendes på en ren og nyvasket hud. Kun derved får man fuld effekt af den deodoriserende virkning. Brug kun et par enkelte pust, for bemærk: Virkningen bliver ikke bedre af at overdossering, nærmere tværtimod Duft serien findes også i Poesi Edp.

89 DKK

Glamour Deo Creme

En langtidsvirkende antiperspirant, der kaldes en døgndeodorant. Ved anvendelse trænger den ind i huden og forhindrer svedafsondring. Den er derfor særlig god til de personer der sveder meget. Anbefales desuden til sart hud, da den er fremstillet helt uden sprit. For den optimale virkning anvendes kun den mængde cremedeodorant, som huden kan absorbere, evt. overskydende creme fjernes fra huden inden påklædningen. Anbefales også til sart hud, samt til alle, der ønsker en virksom deodorant.

89 DKK


Hvorfor sveder vi?

Det er ganske naturligt at svede, idet der via svedkirtlerne sker en vedvarende fordampning og udskillelse af væske fra huden.

Sved i sig selv lugter ikke.

Evt. svedlugt fremkommer først, når sved kommer i forbindelse med bakterier på hudoverfladen.

Derfor er hygiegne af største betydning. 

 


DER FINDES 2 FORSKELLIGE FORMER FOR SVED:


1. Den naturlige (mekaniske) sved, som fremkommer ved varme og fysisk arbejde. Denne form for sved nedbydes meget langsomt og lugter ikke særlig meget.


2. Den psykiske fremkaldte sved, der fremkommer ved vervøsitet, angst, chok og eksamensfeber, nedbrydes (omdannes) omgående til en stærk ildelugtende sved, der enddog kan være meget kraftig.


I begge tilfælde kan problemet afhjælpes ved anvendelse af deodorant. 

Alle mennesker sveder, men ikke alle sveder lige meget, hos nogle kan svedafsondrigen være så kraftigt at det er nødvendigt af anvende antiperspiranter, der virker decideret svedhæmmende. 

Lider du af kraftig fodsved så tag med fordel et kig ind i katekorien fodpleje hvor du måske kan finde svaret på netop dine fodproblemer og langt om længe slippe dine fødder fri.

(Du omdirrigeres let ved at taste på denne artikels overskrift.)