Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Bekymre du dig også for dine børn?


Shampoo forbyggende 200 ml

Shangri-La´s Stay Away Shampoo fjerner ikke hovedlus, men virker forebyggende mod ny smitte. Stay Away shampoo er skånsomt og derfor ideel for børn i alle aldre, ikke kun i forbindelse med lus, men vedvarende til hårvask. Stay Away shampoo indeholder blide stoffer bl.a. Aloe Vera, der gør hårstråene glatte, så lusene ikke sætter sig fast i håret. Indeholder desuden en bestemt kombination af æteriske olier, som virker på den måde, at hovedlus ikke kan lide duften, og undlader at smitte børn, der bruger Stay Away shampoo.

89 DKK

Stay Away forbyggende spray 100 ml

Stay Away Lusespray anvendes forebyggende, når børn ikke får vasket hår hver dag, og dermed ikke er så godt beskyttet mod nye luseangreb. Er effektivt og helt uden kemiske stoffer. Stay Away bygger på æteriske olier, disse er følgende: EUKALYPTUSOLIE LAVENDELOLIE GERANIUMOLIE ROSENOLIE AUSTRALSK SANDELWOODOLIE Spray håret hver dag, red håret godt igennem og lad væsken blive i håret. En let og effektiv måde, at forebygge nye luseangreb.

89 DKK

Good bye behandling

Good Bye Luseolie anvendes enten i tørt eller vådt hår og bruges på følgende måde. Fordel olien i hovedbunden og red den lag for lag ud igennem håret indtil hele håret er dækket. Fortsæt med at rede olien helt ud til hårspidserne, så alt hår er gennemfugtet, dog uden at dryppe. Lad olien trække i min. 30 minutter. Herefter kæmmes håret grundigt med en tættekam (tager minimum 20 minutter). Bagefter vaskes håret med STAY AWAY Luseshampoo. VIGTIGT: Behandlingen gentages efter 7 dage. Da intet lusemiddel er så effektiv, at alle luseæg er fjernet på en gang.

85 DKK