Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Produkter der beskytter og plejer din hud.


Aromaterapi Olie

Orange, Stimulerende. Virker stimulerende, opkvikkende, opløftende og hjerneklarende. Giver fornyet energi. Anvendes ved træthed, manglende energi og glæde. Manglende koncentration, når man er slap, energiforladt, mentalt, eller fysisk træt. Desuden har den påvist gavlig effekt ved direkte indsmøring på meget tørre skinneben. ANVENDTE ÆTERISKE OLIER - OG DERES VIRKNING: GRAPE FRUGT: Virker opløftende, energigivende og forfriskende. CITRON (Lemon): Styrker nervesystemet, øger koncentrationen. ROSMARIN: Forfriskende, stimulerende, modvirker mental træthed. ORANGE ER GLÆDENS FARVE. Indhold: 200 ml. Aromaterapi virker ved anvendelse af udvalgte æteriske olier. Her benyttes duftenes indvirkning på sanserne, især lugtesansen. Hver enkelt æterisk olie har sin virkning og man ved nøjagtigt hvilken stemning, der påvirkes. Duftene optages gennem næsens slimhinder og påvirker lugtesansen, der har direkte forbindelse til til hjernen. Traditionelt er aromaterapi en behandlingsform, hvor de æteriske olier anvendes i koncentreret form, dette kræver dog en terapeutisk uddannelse. Shangri-Las aromaterapi kaldes "stemningsbade", hvor den øjeblikkelige stemning påvirkes i forbindelse med et brusebad eller et karbad. ANVENDELSE: Brusebad: Her anvendes Aromaterapi på en svamp. Brug kun den mængde der svarer til omkredsen af en 50 øre. Ønskes større virkning, bør brusebadet forlænges, således optagelsen af duftene bliver så virksomt som muligt. Karbad: Her anvendes ½ spiseskefuld Aromaterapi. Aromaterapien bør kommes i badekarret FØR vandet, for at opnå tilstrækkelig skum. Dampinhalation: Lidt Aromaterapi dryppes i en skål med varmt vand. Hovedet dækkes med et håndklæde, og der inhaleres mellem 1 - 5 minutter. ASTMATIKERE BØR IKKE ANVENDE DENNE METODE. Shangri-Las Aromaterapi indeholder udelukkende ægte æteriske olier.

118 DKK

Massage Olie 200 ml

Shangri-La's massageolie er meget hudvenlig, da den er fremstillet af den fineste Sesam- og Macadamianøddeolie, tilsat E-vitamin og Grapefrugtolie. Beskrivelse: Massageolien er ufortyndet og uden konservering. Massage er muskelafslappende og øger blodgennemstrømningen i musklerne. Olien bevirker at huden efterlades med en silkeblød overflade.

159 DKK

alun lotion 100 ml

Alun Lotion fremstilles udelukkende af natur-identiske råstoffer, og anvendes især mod hævede ben, blodsprængninger, forskellige former for hudsprængninger, blå mærker, samt løs og slap hud. Det aktive stof Alun virker kraftigt sammentrækkende og opstrammende på huden. Anvendes Alun lotion i forbindelse med åreknuder, trækker de udviede vener sig sammen og spændinger i huden omkring venen reduceres, hvilket giver større lethed i benene og det vil føles som om man har usynlige "støttestrømper" på. Ved blodsprængninger trækker blodkarrene sig sammen, og blodsprængningerne bliver mindre synlige. Alun har desuden en positiv virkning på ar i huden. Det samme gør sig gældende ved strækmærker - eller blodsprængninger. Kapillarblodkarrenes sammentrækning i forbindelse med hudkeratinens hærdning, bevirker at strækmærkernes synlighed gradvist mindskes, hvis områderne kontinuerligt smøres ind i Alun lotion. Den bedste virkning opnås, når Alun lotion anvendes 1 - 2 gange dagligt. Alun lotion helbreder ikke, men får huden til at se pænere ud!

149 DKK

creme comfort 200 ml

Denne hånd- og kropscreme er utrolig lækker og meget fugtighedsbevarende. Er rigtig god til hænderne, der er udsat for skiftende vejrlig, hvilket medvirker til udtørring af hænderne. En del mennesker har desuden hænderne meget i vand, og har derfor brug for en rigtig god håndcreme. Comfort hånd- og kropscreme er en utrolig blødgørende, og efterlader en beskyttende hinde på hudoverfladen - uden at virke fedtende. Comfort creme indeholder bl.a. Karotin (forstadie til A-vitamin) og Mimose ekstrakt, hvilket gør, at den har en uovertruffen fugtbindingsevne, der gør, at den beskytter mod udtørring af huden. Virker desuden beskyttende og blødgørende på huden. Comfort cremen har desuden antiseptiske og sårhelende egenskaber, hvorfor den anbefales til sart hud og sarte hænder, der kan være irriterede af for meget vand. Den sårhelende egenskab kommer blandt andet til udtryk hvor man har et groft arbejde, eller hvor hænderne ofte bliver udsat for rifter og skrammer. Mange mænd har opdaget hvor gavnlig Comfort håndcreme er, og vil ikke undvære den.

135 DKK

Urte bodylotion m. aloe vera 200 ml

Med denne økologiske Urte bodylotion m/Aloe Vera er der lagt vægt på at fremstille en fugtighedsberigende bodylotion, hvor der især er tænkt på, at huden efterlades med den rette fugtighedsbalance. Til dette formål anvendes økologisk Aloe Vera, økologisk Shea Butter, Økologisk olier af Sesam, Macadamia, Solsikke, der alle har et stort indhold af essentielle fedtsyrer, der er en betingelse for sund hud. Indholdet af Lilonic og Linolensyre (Omega-3 og Omega-6) medvirker til at bremse vandfordampningen fra huden og tilfører vitamin-F, der har positiv indvirkning på celleformeringen. Indeholder desuden naturlig gulerodsolie, der er rig Beta-caroten, vitamin A, E og pro-vitamin A. Dette medvirker til at balancere fugten i huden og er særlig god til tør og ru hud. Dermed også til albuer og knæ. Indeholder desuden urte ekstrakterne, Kamille, Melisse, Fennikel, Humle og Røllike. Det er sammensætningen af disse og andre fugtighedsbevarende råstoffer, der bevirker, at huden holdes blød og smidig. Indeholder desuden Rosmarinolie, der stimulerer blodkredsløbet og dermed positiv for tør hud. Urte bodylotion virker samtidig beroligende på en sart og irriteret hud, lige-som overfølsomhedsreaktionen nedsættes. Urte bodylotion kan den anvendes af hele familien, fra den ældste til den yngste, og kan med fordel anvendes som After-Sun lotion. Da Urte bodylotion er uparfumeret, kan den anvendes i forbindelse med alle de øvrige dufteserier, da duften er så svag, at den ikke forstyrre disse dufte.

135 DKK