Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Fødderne skal bære os livet igennem.


Fod Shampoo 200 ml

Ved fremstillingen af fodshampoo er der taget hensyn til, at mange mennesker har tendens til hård hud på fødderne. Derfor anvendes meget fine råvarer, der trænger ind i huden, uden at absorberes helt. Dette gør, at fodshampooen virker ekstra effektiv i hudens øverste lag, hvor den hårde hud befinder sig. BRUG SHANGRI-LAS FODSHAMPOO, HVER GANG FØDDERNE VASKES, men det tilrådes at give fødderne en kur mindst én gang pr. uge. FODKUR: 1. Massér fødderne godt ind i fodshampoo, ekstra godt, hvor den hårde hud befinder sig. Lad fodshampooen trække på fødderne i ca. 5 - 10 min. Sæt herefter fødderne i varmt vand i ca, 20 min til ½ time. 2. Det opblødte hårde hud fjernes ganske let. Ofte kan det skrabes af, men bedst med en fod pimp-svamp. 3. Er der meget hård hud på fødderne, så anvend fodkuren 2 gange ugentligt i starten. 4. Afslut med Fod deodorant creme og massér den grundigt ind i fødderne. Ved jævnlig anvendelse af fod produkterne og med denne fremgangsmåde, vil dine fødder føles bløde og huden glat - uden hård hud.

109 DKK

Fod DEO Spray 100 ml

Mange mennesker lider af varme svedige fødder, eller dicideret fodsved, hvilket absolut ikke behøver at have med hygiejne at gøre. I mange tilfælde beror det på, at der bruges en del kunststoffer i såvel strømper som sko. Problemet fodsved er ubehageligt for både én selv og omgivelserne. Brug derfor fod deodorant spray efter hver fodvask eller efter behov. Virker kølende og forfriskende. Fod deodorant spray indeholder stoffer, der indkapsler svedbakterierne, så det ikke kan arbejde på huden og give dårlig lugt. Fod deodorant spray kan med forsigtighed anvendes indvendigt i fodtøj - dog ikke på ruskind. Formålet dermed er, at indkapsle de "gamle" svedbakterier, der findes i fodtøjet. Undlad ikke fod deodoranten - det giver velvære og andre kan lide at være i din nærhed.

103 DKK

Fod DEO Creme 100 ml

Fod deodorant creme er en deodorant i cremeform, Er fremstillet af de fineste råvarer, der gør, at den virker fugtgivende og blødgørende på den hårde hud. Modvirker derved nydannelse af hård hud. Hård hud opstår netop på grund af udtørret hud der forhorner. Fod deodorant creme indeholder naturlige urteekstrakter af bl.a. Kamille, Humle, Melisse, Fennekel og Røllike. Foruden Collagen, der er et bindevævsopbyggende stof, der aktiverer den medfødte Collagen vi alle har i huden. Indeholder desuden mentol, der har en kølende effekt på varme svedige fødder, samt virker afslappende på belastede fødder. Er også anvendelig ved stramme og belastede muskler i benene - især lægmusklerne, hvor der ved anvendelse opnås en let lindring af smerter. Prøv også virkningen ved gentagne kramper i lægmusklerne om natten. Ved daglig brug af fod deodorant creme, er der, for de fleste, mulighed for at have bløde og glatte fødder.

106 DKK

Fod PIMP Svamp

Mange mennesker lider af hård hud på fødder og tæer, ikke mindst hvis de går meget i træsko og andet hårdt fodtøj. Også sandaler har tendens til at give hård hud. Med fod pimp-svampen fjernes den hårde hud med lethed, uden på nogen måde at beskadige huden. Anvendes allerbedst i forbindelse med fodbadet, hvor den hårde hud er opblødt og meget let at fjerne - kan også anvendes på tør hud. Pimp-svampen er fremstillet af polyester, og sliber effektivt til sidste stykke. Når man har brugt Pimp-svampen, kan det ikke undgås, at der vil sidde nogle hud rester tilbage på svampen. Derfor skal Pimp-svampen skylles og vaskes grundigt efter brug, så alle døde hudceller fjernes.

36 DKK