Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Et rent hår er vigtigt for enhvers velbefindende.


Aloe Vera Shampoo

Denne shampoo er blid og plejende. Fremstillet af de fineste vaskeaktive stoffer udvundet af kokos- og palmekerneolie. Shampoo m/Aloe Vera opbygger en relativ fugtighed i håret, der gør håret mere elastisk og dermed mere modstandsdygtig overfor slitage. Aloe Vera indeholder vigtige elementer, der bidrager til at håret får naturlig glans. Shampooen har desuden en LUSEHÆMMENDE EFFEKT, der gør den meget velegnet til skolebørn.

85 DKK

Anti skæl

Anti-Skæl shampoo er en effektiv shampoo, der virker både mod den tørre skæl, som opstår p.g.a. en ukontrolleret celledeling. Samt den fedtede skælart, der danner fedtede "kager" i hårbunden. Denne skælart forårsages af en bakteriel svampeart. Anti-Skæl Shampoo er en videnskabelig udviklet shampoo, der påvirker talgreguleringen og dermed selve årsagen til skældannelse. Når behandlingen påbegyndes kan der i første omgang opleves flere skæl, men er blot en naturlig følge af virkningen.

94 DKK

Protein Kur Shampoo

Protein kur shampoo er en supleringsshampoo, der anvendes efter behov, når håret virker slapt, mat og glansløst. Ved beskadiget hår, virker shampooen opbyggende, udfylder og "kitter" det ødelagte hår, lægger en hinde om og beskytter de enkelte hårstrå. Håret bliver mere elastisk og dermed mere modstandsdygtigt. - Alle - uanset hårtype - bør have denne KUR- shampoo til supplering.

87 DKK

Twin Shampoo

Med et hårvask med Twin shampoo opnår man både vask, får fylde og beskyttelse på samme tid. Er meget populær blandt mennesker, hvor alting skal gå stærkt. Twin shampooen indeholder både Aloe Vera og Ginkgo Biloba, der begge medvirker til at gøre håret elastisk og virker samtidigt regulerende på fugtbalancen i håret. Herudover øger den blodgennemstrømningen i hovedbunden og medvirker dermed til at maksimere næringsoptagelsen. Er tilsat UV-filter til modvirkning af solens blegende effekt, samt for at giver håret et blankt udseende. Gingo biloba har påvist gavnlig effekt på hårtab og fremme hårvæksten - dette kan skyldes at det øger blodcirkulationen. Ydermere afhjælper det i nogle tilfælde inflammationer i huden.

87 DKK

Treatment Conditioner

Treatment Conditioner virker plejende, og gør håret fyldigt og luftigt. Samtidig fjernes statisk elektricitet. Særdeles velegnet til genopbygning af skadet/farvet/permanentet hår. Treatment Conditioner er en hårbalsam, der fjerner statisk elektricitet, gør håret let og luftigt. Den virker opfriskende på hårets naturlige pigmentering. Er tilsat vitamin E og F. Vitamin E tilhører rækken af fedtopløselige vitaminer, der påvirker hårmarven. Vitamin F hører til de essentielle fedtsyrer, der er en betingelse for hårets vækst. Sammen med vitamin E giver det en direkte opbyggende effekt.

94 DKK