Vida Eterna

Shangri-La for din skønhed og velvære

Shangri-La dækker over harmoni, skønhed og frodighed.


Legenden om Shangri-La

Legenden siger at et sted i det øde, kolde og fattige bjergrige Tibet, findes en paradisisk dal beskyttet af store sneklædte bjergkæder.

I denne dal har munke i utallige generationer studeret buddhisme og indsamlet, bevaret og beriget det bedste af vesterlandsk og østerlandsk kultur for at det ikke skal gå til grunde i en verden der er selvudslettende, præget af vold, død og materialisme i buddhistisk tale også kaldet KALI.

"Kali er en indisk gudinde. Hun er ødelæggelsens gudinde og repræsenterer den kvindelige shakti-energi.(Personificeret kraft eller energi) Ofte ses hun afbildet som dansende på Shivas livløse legeme. Også kaldet Durga, Devi, Shakeniti, Sati, Uma og Kundalini"

 

Siden, når krigen er ovre, og de stærke har opslugt hinanden, da skal dén kundskabs-bank, som klostret hidtil har været tvunget til at hemmeligholde og værne om (for at den i det hele taget skal kunne bevares på jorden), være med til at hjælpe menneskeheden til at rejse sig af ruinerne og opbygge en ny og bedre, mere human verden præget af filosofien bag shambhala. 

"En verden hvor, de sagtmodige skal eje jorden."

 

Ifølge legenden, så lever folket i denne dal i harmoni med hinanden og med respekt for naturens ressourcer. Fordi de gør det, så bliver de belønnet med "evig ungdom" Derfor er dalen Shangri-La kendt som kilden til evigt liv. Ordet Shangri-La vækker associationer til noget eventyrligt og paradisisk her på jorden, noget som ligger langt fra den verden, vi til daglig lever i. 

Det er vores vision at vi med produkter fra Shangri-La, skal kunne dele ud af "kilden til ungdom" ved at respektere jordens ressourcer og dermed tage hensyn til den natur vi lever i. På den måde tror vi på, at vi kan gøre vores del til at opnå fred, harmoni, og genskabe den skønhed og lykke der findes i og udenfor os selv i en tid af selvdestruktiv og ødelæggende adfærd både overfor mennesker og naturen. 

 

Vi ved Vida Eterna tror på at naturen tilbyder alt vi har brug for og at det derfor er hér vi skal finde kilden til skønhed og helbredelse. Derfor vælger vi at distributere produkter fra Shangri-La der er produceret i respekt for naturen, uden at gå på kompromis med miljø eller kvalitet.